StartSitemap / översikt / struktur / karta över webbplats Mogensen.se på svenskaMogensen.se in english

Översikt siktmaskiner

Siktmaskin G har 1-motordrift med den karakteristiska elliptiska rörelsen, som motverkar igensättning och luckrar och försorterar det inmatade materialet.Siktmaskin Mogensen G har 1-motordrift med den karakteristiska elliptiska rörelsen, som motverkar igensättning och luckrar och försorterar det inmatade materialet.

Antal däck: 1-5

Siktlängd: 1,3 m

Siktduksarea: 0,65-10,4 m²

 

Klicka på bilden för mer information

 


 

Siktmaskin Mogensen SEL är en långdäckad sizer med mycket hög kapacitet. Det är en väl beprövad konstruktion som ger driftssäkerhet även under svåra förhållanden.Siktmaskin Mogensen SEL är en långdäckad sizer med mycket hög kapacitet. Det är en väl beprövad konstruktion som ger driftssäkerhet även under svåra förhållanden.

Antal däck: 1-5

Siktlängd: 2,4 m

Siktduksarea: 4,8-24 m²

 

Klicka på bilden för mer information

 


 

Siktmaskin Mogensen SE är en kompakt sizer och ger med sin linjära vibrationsrörelse en skonsam och effektiv siktning även av svåra och slitande materialtyper. Siktmaskin Mogensen SE är en kompakt sizer och ger med sin linjära vibrationsrörelse en skonsam och effektiv siktning även av svåra och slitande materialtyper.

Antal däck: 5

Siktlängd: 1,3 m

Siktduksarea: 3,3-13 m²

 

Klicka på bilden för mer information

 


 

Siktmaskin Mogensen SE är en kompakt sizer och ger med sin linjära vibrationsrörelse en skonsam och effektiv siktning även av svåra och slitande materialtyper. Siktmaskin MSizer Compact har 1-motordrift med den karakteristiska elliptiska rörelsen, som motverkar igensättning och luckrar och sorterar det inmatade materialet.

Antal däck: 1-4
Siktlängd: 1,3 m
Siktduksarea: 0,65-10,4 m²

 

Klicka på bilden för mer information

 


 

Siktmaskin MSizer Extend har 2-motordrift med linjär rörelse, som motverkar igensättning och luckrar och försorterar det inmatade materialet.

Antal däck: 2-6

Siktlängd: 2,4

Siktduksarea: 4,8 - 43,2

 

 

 

Klicka på bilden för mer information

 


 

Divergatorn, som är en självrensande rost, har fått sitt namn av att dess stavar divergerar.

Vibrationsmatare typ RV används för matning av Sizern. Mataren skapar ett bättre fördelat och utbrett flöde av kompakta materialströmmar, vilket ger sikten en högre kapacitet.

 

 

 

 

 


 

Mogensen Vibrationstransportör förekommer i flera typer, anpassade till användningsområdet. Mogensen Vibrationstransportör förekommer i flera typer, anpassade till användningsområdet. Transportören kan ha en längd av upp till 6 m. Flera trågbredder kan erhållas och antal och placering av in- och utlopp kan anpassas till omgivande utrustningar.

 

 

Klicka på bilden för produktblad i pdf

 

Kontaktinfo

Fredrik Mogensen AB

Sveavägen 26

SE-544 50 Hjo, Sweden


Tel: +46 (0)503-323 40

Fax: +46 (0)503-138 78

 

info@mogensen.se

www.mogensen.se

 

Ordlista

Siktmaskiner, siktutrustning, siktning, storlekssortering, sizer, bulkmaterialhantering, fraktionering, vibrationssiktar etc. Läs mer...

 

Se informationsfilmen om Mogensen och vad vi kan erbjuda dig »