StartSitemap / översikt / struktur / karta över webbplats Mogensen.se på svenskaMogensen.se in english

Siktmaskin MSizer Compact

MSizer Compact är en kompakt maskin med hög siktverkningsgrad inom en rad mycket olika och ofta krävande branscher. Systemet erbjuder hög flexibilitet beträffande utformningen av inlopp och utlopp.

 

Underhållet är enkelt: Stora, lättöppnade inspektionslock med säker infästning. Dammkåpor som kan fås i 0,5 m breda moduler med bara 2 snabblås vardera. Systemet för spänning av siktdukar är robust och lättavläst: såväl över– som underspänning visas. Elektronisk fjärr-övervakning av siktduksbrott eller underspänning finns som tillval.

 

Siktmaskiner, siktutrustning och vibrationssiktar för storlekssortering, siktning, fraktionering samt bulkmaterialhanteringMSizer Compact har 1-motordrift med den karakteristiska elliptiska rörelsen, som motverkar igensättning och luckrar och försorterar det inmatade materialet. Självklart ger det unika systemet med en vibrator lågt effektbehov och förenklad inställning och service.

 

 

Dokument i pdf-format Ladda ner produktblad till denna siktmaskin (engelska).

Dokument i pdf-format Ladda ner måttritningar till denna siktmaskin.

 

Ett flexibelt siktningsprogram

MSizer Compact finns i fyra innerbredder, från 0,5 till 1,5 m vilket speglar kapaciteten och kan ha upp till 4 däck, beroende på siktningsproblemet.

Siktmaskin MSizer Compact väger från ca 300 kg till nära 3 ton, beroende på modell och tillbehör. I det omfattande tillbehörsprogrammet ingår flera system för slitskydd och olika typer av siktduksrensning.

Vi kan även tillhandahålla elektriska styr- och övervaknings-system för hög driftsäkerhet. Den kompakta konstruktionen och den utmärkta tillgängligheten till siktdukar och vibrator ger mycket korta driftstopp och god driftsekonomi.

 

SE-modellens linjära vibrationsrörelse ger en skonsam och effektiv siktning av svåra och slitande materialtyper. Den moduluppbyggda konstruktionen möjliggör enkel och konstadseffektiv processanpassning.

 


 

 

Kontakta gärna Jonas för mer info

Jonas Jonasson - Försäljningschef
jonas.jonasson@mogensen.se

Tel +46 (0)503-323 543

Mob +46 (0)702 -24 87 28

 


 

Kontaktinfo

Fredrik Mogensen AB

Sveavägen 26

SE-544 50 Hjo, Sweden


Tel: +46 (0)503-323 40

Fax: +46 (0)503-138 78

 

info@mogensen.se

www.mogensen.se

 

Ordlista

Siktmaskiner, siktutrustning, siktning, storlekssortering, sizer, bulkmaterialhantering, fraktionering, vibrationssiktar etc. Läs mer...

 

Se informationsfilmen om Mogensen och vad vi kan erbjuda dig »